Justo a tiempo : la técnica japonesa que genera mayor ventaja competitiva = just in time / Edward J. Hay ; traducción Margarita Cárdenas ; revisión técnica Alberto Arango S.
Material type: TextLanguage: Spanish Original language: English Publisher: Bogotá : Editorial Norma, 1989Description: viii, 247 páginas : ilustraciones ; 21 cmContent type: texto Media type: sin mediación Carrier type: volumenISBN: 9580408033Subject(s): Justo a tiempo | Control de la producción | Control de calidad | Administración de la producción | Administración industrial | Justo a tiempo (Sistema de Manufactura)DDC classification: 658.5001Item type | Current library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros |
Biblioteca CESA
Diagonal 34 A No. 5 A - 23 Casa Incolda PBX: 339 53 00 serviciosbiblioteca@cesa.edu.co |
General | 658.5001 / H412j (Browse shelf(Opens below)) | Ej. 1 | 1 | Available | 7101007497 |
Total holds: 0
Título original The just\in\time breakthrough : implementing the new manufacturing basics.
There are no comments on this title.