Justo a tiempo : la técnica japonesa que genera mayor ventaja competitiva = just in time / Edward J. Hay ; traducción Margarita Cárdenas ; revisión técnica Alberto Arango S.

By: Hay, Edward J [autor.]Contributor(s): Arango S., Alberto | Cárdenas, Margarita [traductor]Material type: TextTextLanguage: Spanish Original language: English Publisher: Bogotá : Editorial Norma, 1989Description: viii, 247 páginas : ilustraciones ; 21 cmContent type: texto Media type: sin mediación Carrier type: volumenISBN: 9580408033Subject(s): Justo a tiempo | Control de la producción | Control de calidad | Administración de la producción | Administración industrial | Justo a tiempo (Sistema de Manufactura)DDC classification: 658.5001
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libros Libros Biblioteca CESA

Diagonal 34 A No. 5 A - 23 

Casa Incolda

PBX: 339 53 00

serviciosbiblioteca@cesa.edu.co

Piso 1
General 658.5001 / H412j (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 1 Available 7101007497
Total holds: 0

Título original The just\in\time breakthrough : implementing the new manufacturing basics.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Hola